Aquadeck

Heeft u de verstandige keuze gemaakt om uw zwembad af te gaan dekken met lamellen? Dan dient u nu enkel nog de keuze te maken voor welk merk u gaat.

aquadeck

Bij ons kunt u kiezen uit meerdere topmerken op het gebied van zwembadlamellen waaronder het kwalitatief hoogwaardige merk Aquadeck. Het merk is in Europa maar bij een beperkt aantal dealers beschikbaar omdat het merk veel eisen stelt aan de ondernemingen die haar producten mogen verkopen. Bij dit merk is elke zwembadafdekking nog echt maatwerk. Vakmensen zorgen bij Aquadeck voor de fabricage van elke zwembadafdekking en hierdoor kan het merk de topkwaliteit blijven garanderen!

Eigenschappen

Een zwembadafdekking van dit merk heeft een aantal specifieke eigenschappen. Zo staat dit merk onder meer voor een hoge mate van comfort. De zwembadafdekking bestaat namelijk altijd uit volautomatische lamellen waardoor u met een druk op de knop de afdekking van uw zwembad kunt bedienen. Daarnaast staat dit merk ook voor een hoge mate van veiligheid. Een zwembadafdekking van Aquadeck zorgt er namelijk voor dat uw zwembad onbereikbaar wordt voor kinderen en (huis) dieren. Het materiaal is zo stevig dat het per vierkante meter 70 kilogram kan dragen.

De zwembadlamellen van dit merk garanderen ook nog een aantal andere zaken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zwembad vrij blijft van insecten en andere viezigheden. Het water in uw zwembad blijft dus lekker schoon! Daarnaast zorgen de lamellen ook voor een isolerend effect van het zwembadwater. U kunt dus langer genieten van warm water waardoor u niet zo vaak het water elektrisch hoeft te verwarmen. Hierdoor bespaart u dus ook energie en geld!

Ten aanzien van de manier waarop u de lamellenafdekking van dit merk in uw zwembad integreert zijn er twee mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de lamellen in uw zwembad te laten inbouwen maar daarnaast kunt u ook kiezen voor de opbouw constructie. Het is maar net wat u voorkeur heeft want bij beide methoden is de veiligheid en het gebruiksgemak gegarandeerd. Tevens maakt het niet uit of u de lamellen als afdekking van een al bestaand zwembad wilt of voor een nog te bouwen zwembad.

2 Soorten materialen

De lamellen van dit merk zijn verkrijgbaar in twee soorten materialen namelijk de klassieke PVC lamellen en lamellen gemaakt van polycarbonaat. Lamellen gemaakt van polycarbonaat zijn slagvastiger en hebben hierdoor ook een langere levensduur dan PVC lamellen. Daarnaast hebben deze lamellen ook een hogere temperatuurbestendigheid waardoor ze minder snel vervormen door zeer hoge temperaturen. Binnen deze twee materialen kunt u nog kiezen voor verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bij de PVC lamellen kiezen voor de kleuren wit, blauw, grijs en crème. Daarnaast zijn de PVC lamellen ook beschikbaar in een transparante uitvoering en een solar uitvoering. De polycarbonaat lamellen is verkrijgbaar in een metallic look uitvoering, een transparante uitvoering en een solar uitvoering.

Isolerend effect

Solar lamellen zorgen voor een aanzienlijke versterking van het isolerende effect van zwembad lamellen. Dit type lamellen heeft namelijk een transparante bovenlaag en een unieke onderlaag. De bovenlaag van de lamellen laten zonnestralen en dus zonnewarmte door. De onderlaag van solar lamellen zorgt ervoor dat de warmte extra goed wordt vastgehouden.

Anti-alg lamellen

Tenslotte heeft dit merk ook nog innovatieve anti-alg lamellen. Deze lamellen zorgen ervoor dat de algvorming een stop wordt geroepen en waardoor u dus minder onderhoud heeft en meer kunt genieten van uw zwembad!

Knipsel

Knipsel2