Waarom onze lamellen?

Een mooi zwembad verdient een lamellensysteem, dé luxe afdekking die gezien mag worden. Een lamellendek is betrouwbaar, veilig, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam, mede dankzij de innovatieve techniek. Bovendien wordt een dergelijke lamellenafdekking snel geleverd (meestal binnen 14 werkdagen) en is deze energiezuinig. U gaat voor het beste in kwaliteit, veiligheid, comfort en uitstraling. Wij leveren onder andere systemen van Aquadeck en Starline, maar ook T&A en Covrex op aanvraag.

De beste prijs
Onze lamellenafdekkingen zijn producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Aan kwaliteit doen we geen concessies: er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Tegelijkertijd gaan we voor efficiency. De fabrikant levert rechtstreeks aan APP Nederland v.o.f. zonder tussenkomst van een groothandel. Via deze constructie betaalt u een reële prijs die zich gunstig verhoudt tot de productkwaliteit.

Kwaliteit is ónze kracht
Een lamellenafdekking is synoniem voor kwaliteit. Zo worden voor de bouw van uw lamellenafdekking alleen de beste materialen gebruikt en bieden wij u een keiharde garantie. Bijvoorbeeld RVS materiaal en hoogwaardig kunststof is gemeengoed betreffende de onderdelen van de lamellenafdekking. Bovendien kunt u rekenen op maximale steun en support als het gaat om maatwerk, wensen en ideeën. Uw verwachtingen worden werkelijkheid, dankzij de innovatieve wijze van produceren en de laagdrempelige samenwerking met APP A Perfect Pool. U wilt maatwerk en pure klasse die voldoet aan uw persoonlijke smaak: ook dat vinden wij bij kwaliteit horen.

Alle toegepaste materialen zijn NonFerro zoals RVS opwikkelbuizen, kunststof toebehoren en of aluminium gecoate onderdelen. Zowel de elektronische besturingsunit als de op afstand instelbare elektronische begin- en eindstand en de eventuele radiografische bediening, zijn ontwikkeld volgens moderne technieken welke voor een zorgeloos functioneren garant staan.

Korte levertijd
De afdekking kan pas ingemeten worden als uw zwembad bijna of helemaal klaar is. Bij de meeste fabrikanten van zwembadafdekkingen moet u vervolgens zo¹n vijf tot zes weken wachten. Niet bij ons. Continue innovatie heeft geresulteerd in de juiste combinatie van techniek en logistiek. Het resultaat: perfect maatwerk met een levertijd van ca. 14 werkdagen (3 werkweken) zodat u snel helemaal kunt genieten van uw zwembad.

Veiligheid: een goed gevoel
De fabrikant van onze lamellenafdekkingen heeft een scala aan veiligheidsvoorzieningen op haar systeem toegepast. Een voorbeeld daarvan zijn de lamellen die zijn voorzien van een 3-kamercompartimentering wat het drijfvermogen dusdanig sterk vergroot dat kinderen zonder gevaar van de zwembadafdekking kunnen komen. Daarbij bieden onze lamellenafdekkingen u de keuze voor het mechanisch of elektrisch vergrendelen van de lamellenafdekking. Voorts is het enigszins naar beneden zakken van de lamellen aan de zijkanten te voorkomen door nóg een extra veiligheid in te bouwen zoals de montage van een gedeelte grijpstang vlak onder de lamellenafdekking.

Brede service en royale garantie
Wij geloven in de duurzame kwaliteit van hetgeen wij verkopen. En dat durven we ook te tonen: Ons breed opgezette netwerk zorgt voor accurate oplossingen bij incidentele storingen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om het Technisch Support Team van de fabriek te contacteren voor ondersteuning, zodat een probleem altijd snel te verhelpen zal zijn.
Niet voor niets geeft de fabriek 2 jaar garantie op techniek en motoren met vijf jaar garantie op de lamellen.

Lamellen
De slagvaste PVC lamellen, U.V. gestabiliseerd en speciaal naar specificaties gefabriceerd, doorstaan alle weersinvloeden van onze West Europese jaargetijden. De vormgeving is tot stand gekomen door de combinatie van verschillende aspecten namelijk veiligheid, onderhoud, functionaliteit, kwaliteit en levensduur. Mocht u nog meer eisen hebben dan kunt u de polycarbonaat lamellen nemen.