Bestellen

Hoe te bestellen
Indien u een bestelling wilt plaatsen dan kunt u dat op een divers aantal manieren doen.
Door een e-mail te sturen naar info@lamellenafdekkingen.nl.
Vergeet niet om hierbij uw telefoonnummer te noteren zodat wij eventueel contact met u kunnen opnemen over de levertijd, de betaling of eventuele andere zaken.
Telefonisch via 0165 – 393913.
Op dit nummer zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00.
Ook op zaterdag zijn wij geregeld geopend (in de zomer altijd) en dus telefonisch bereikbaar.
Door bij ons langs te komen (zie openingstijden onder kopje “Contact”).
Verzendkosten
Genoemde prijzen zijn exclusief de verzendkosten.U kunt het natuurlijk ook door ons laten leveren.
De verzendkosten voor een compleet lamellensysteem of vervangingslamellen bedragen 225,00 euro incl. BTW voor elk willekeurig adres binnen de Benelux (waddeneilanden uitgezonderd).
Heeft u slechts 1 meter vervangingslamellen nodig dan is transport d.m.v. een transportkoker mogelijk en zijn de kosten meestal wel onder de 100,00 euro incl. BTW.
Voor het toezenden van een besturingskast, (buis)motor, etc. liggen de kosten meestal tussen de 15,00 en 35,00 euro incl. BTW.U mag het natuurlijk ook zelf op afspraak ophalen.
Houdt u er wel rekening mee dat de lamellen plat dienen te worden vervoerd. Steekt u ze schuin in een aanhangwagen of monteert u ze maar deels vast aan het dak dan heeft u kans op breken van de lamellen.
Kortingen
Indien u meerdere producten van ons afneemt geven wij u de beste kortingen. Dit is van toepassing bij bestellingen van meerdere producten tegelijkertijd maar ook van toepassing bij het frequent afnemen van producten. Informeer naar de mogelijkheden.
Voorradigheid/Levertijd
Lamellen moeten altijd op maat worden gemaakt. Over het algemeen is productie binnen 14 werkdagen (3 werkweken) na ontvangst (aan)betaling al mogelijk. De standaard producten (motoren, besturingkasten, wanddoorvoeren, etc.) liggen meestal op voorraad.
Hoe te betalen
Aangezien lamellen altijd speciaal voor de klant op maat worden gemaakt verwachten wij altijd een aanbetaling. Na ontvangst (aan)betaling wordt de bestelling doorgevoerd naar de productieafdeling. Het restant kunt u vooraf per bank voldoen of contant bij aflevering of afhalen voldoen.
Mocht montage door ons worden gedaan dan mag u een restant van 500 euro contant na montage aan de monteurs meegeven. U betaald dus pas het laatste gedeelte als u ziet dat alles daadwerkelijk werkt.