Waarom lamellen?

U wilt alleen het allerbeste.
Als u een zwembad laat bouwen, wilt u uiteraard topkwaliteit.
Dat is logisch. U steekt veel tijd in het maken van plannen. U kiest een vorm die past bij uw huis, uw tuin en uw persoonlijke smaak. En u kiest nauwkeurig de leverancier van uw zwembad.
Die hoge eisen stelt u niet zomaar: u wilt straks volop kunnen genieten van een fraai resultaat.
Natuurlijk doet u dan ook geen concessies als het gaat om de finishing touch: de afdekking van uw zwembad, de poolcover.
U wilt maximaal comfort, gemak en technologie die u nooit in de steek laat. U wilt pure klasse. Dus u wilt een zwembad dat écht af is; dus met een lamellenafdekking.

P1011831

Betrouwbare voorsprong in techniek
Openen en sluiten: het gaat met een zwembad lamellenafdekking bijna vanzelf. Met één druk op de knop dekt u uw zwembad af of maakt u het weer open voor een frisse duik. Niets gaat zo eenvoudig als een lamellenafdekking. Wij geven zelf voorkeur aan de lamellen van Starline en Aquadeck.
Een lamellen afdekking is altijd maatwerk. Niet alleen als het gaat om de vorm en de afmetingen, maar ook voor wat betreft het montageprincipe. Een lamellenafdekking is uitgerust met moderne en gebruiksvriendelijke techniek, waarop u dag in, dag uit kunt vertrouwen !

Verlengen van het zwemseizoen
Door het grote isolatie vermogen van een lamellen afdekking kunt u eerder met het zwemseizoen aanvangen, en langer blijven zwemmen, omdat de lamellen voorkomen dat het badwater in de koude vóór en nadagen sterk zal afkoelen.

Kwaliteit is ónze kracht
Een Aquadeck of Poolquip lamellenafdekking is synoniem voor kwaliteit. Zo worden voor de bouw van uw lamellenafdekking alleen de beste materialen gebruikt en bieden wij u een keiharde garantie. Bijvoorbeeld RVS materiaal en hoogwaardig kunststof is gemeengoed betreffende de onderdelen van de lamellenafdekking. Bovendien kunt u rekenen op maximale steun en support als het gaat om maatwerk, wensen en ideeën. Uw verwachtingen worden werkelijkheid, dankzij de innovatieve wijze van produceren en de laagdrempelige samenwerking met APP A Perfect Pool. U wilt maatwerk en pure klasse die voldoet aan uw persoonlijke smaak: ook dat vinden wij bij kwaliteit horen.

pvc-lamellen-solar

Balans in schoonheid en techniek
Technische perfectie en esthetische waarde gaan hand in hand.
De techniek is in alle opzichten eigentijds, wat duidelijk wordt geïllustreerd door bijvoorbeeld de buismotor. En wat de uitstraling betreft: wie de goedkopere oplossingen, zoals noppenfolie, naast een lamellenafdekking houdt, weet precies wat we met hoogwaardige uitstraling bedoelen.

Energiebesparing: geldbesparing
Een zwembad niet afdekken is zowel voor het milieu als voor uw financiën een slechte zaak. Alle overdag opgebouwde warmte gaat dan ’s nachts weer verloren; een effect dat valt te vergelijken als stoken met de deur wagenwijd open. Hoe minder warmte ’s nachts verloren gaat, hoe minder gas de volgende dag nodig is om het water weer opnieuw op te warmen. Met een lamellen afdekking kan een energiebesparing tot zelfs 75% worden bereikt. Met transparante of solar lamellen haal je het maximale eruit door de zonnewarmte op te vangen en deze direct aan het water af te geven.

Veiligheid
De vele economische voordelen zijn niet de enige aspecten die een lamellenafdekking zo bijzonder maken. Bij de ontwikkeling van de lamellenafdekkingen is nadrukkelijk rekening gehouden met de veiligheidsaspecten. Bescherming van kinderen en huisdieren staat voorop: als zij op het afgedekte zwembad springen of tuimelen, komen zij niet direct in het diepe water terecht, maar belanden op de afdekking.

Huisdieren lopen over het dek heen, en kunnen gemakkelijk weer op de rand springen. Zonder afdekking is het voor huisdieren haast onmogelijk als ze in het bad zijn gesprongen om op eigen kracht het bad te verlaten.

Niet in alle situaties kan men zomaar van het dek lopen. Het badtype draagt bij aan de hoogte van de veiligheidsgraad. Indien de “veiligheid” een belangrijke reden is voor de aanschaf van de afdekking kan het noodzakelijk zijn om enkele aanpassingen te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Buismotor
De buismotor biedt enkele belangrijke voordelen: snelle en effectieve montage, géén dure bouwkundige werkzaamheden (zogenaamde motorput), géén ontsierende putdeksel in het terras, géén demontage en montage van de motor i.v.m. zomer- en winterbeurten. Géén schade meer aan de motor door hoge grondwaterstand en eenvoudige inbouw mogelijkheden bij bestaande baden waardoor opbouwkap overbodig wordt.