Starline

Heeft u uw droom van een eigen zwembad eindelijk waargemaakt? Wat een geweldige keuze! Met uw eigen zwembad kunt u gaan genieten van de ultieme ontspanning in uw eigen tuin. Voor de perfecte bescherming van uw zwembad willen wij u graag helpen.

starline_focus_logoWij bieden u de geschikte afdekking die voldoet aan uw wensen. Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment van topmerken. Al deze merken hebben een enorm goede kwaliteit en bieden u de veiligheid en bescherming die u nodig heeft voor uw zwembad. Eén van onze topmerken is Starline. Starline is een enorm bekend merk en is het merk van de hoogwaardige Roldeck zwembadafdekkingen. De producten van Starline functioneren optimaal door de perfecte afstemming tussen de verschillende producten. Dit biedt u enorm veel gemak en eenvoud.

De voordelen van Starline

Een Roldeck zwembadafdekking van Starline heeft enorm veel voordelen.
Deze zwembadafdekking voldoet aan de veiligheidsnorm NF P90-308. Deze norm zorgt voor extra zekerheid over de veiligheid van het zwembad. Dit is natuurlijk erg geruststellend voor uw kinderen en/of huisdieren die door deze afdekking veilig in de tuin kunnen lopen.
Deze Roldeck afdekking is naast enorm veilig ook energiebesparend. Deze energiebesparing kan tot 70% besparing oplopen! Daarom zijn deze zwembadafdekkingen milieuvriendelijk en daarnaast bespaart u natuurlijk ook geld op energiekosten.
Roldeck zwembadafdekking van Starline is dus erg veilig en energiebesparend, maar naast deze voordelen wilt u natuurlijk ook dat het zwembad er uiterlijk goed uitziet. Starline biedt u een groot assortiment van verschillende soorten afdekkingen. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke afdekking bij uw smaak en stijl past. Al deze afdekkingen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

De verschillende materialen

Starline biedt twee verschillende soorten materialen voor uw zwembadafdekking. Ten eerste een PVC afdekking, deze variant is niet al te duur. Toch biedt het alle gemakken die u verwacht van een zwembadafdekking. Deze afdekking is namelijk slagbestendig doordat ze gemaakt zijn van de beste kwaliteit PVC. Daarnaast zijn ze bestand tegen allerlei verschillende weersomstandigheden. Deze afdekking is maar liefst verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.
Ten tweede bieden zij een polycarbonaat afdekking aan. Deze afdekking is iets prijziger, maar daarmee stijgt ook het aantal voordelen van dit product. De polycarbonaat afdekking is enorm weersbestendig en zijn zeer slagvast. Een groot voordeel van deze afdekking is vooral dat er een ingebouwde UV-Blocker ingebouwd is. Deze UV-Blocker zorgt ervoor dat het zwembad bestand is tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. Door de uitstekende kwaliteit van het product kunt u met de polycarbonaat afdekking jaren vooruit. Het product wordt geleverd in drie verschillende kleuren.

De zwembadafdekkingen van Starline zijn van een enorm goede kwaliteit en daarnaast is hun assortiment erg uitgebreid. Deze producten zijn tevens geautomatiseerd en mede daarom erg gebruiksvriendelijk. Starline is een perfecte keuze voor u en uw zwembad!

 

KnipselKnipsel2