Onze specialisatie Lamellenafdekkingen

Toen wij in 2002 startten met het installeren van lamellenafdekkingen hadden we nooit kunnen verwachten dat we binnen 10 jaar tot één van de grootste leveranciers van lamellenafdekkingen zouden behoren binnen de gehele Benelux.
Met onze eigen team van verkopers en monteurs hebben we reeds vele honderden klanten voorzien van een (nieuw) lamellendek. Onze meeste afdekkingen zijn geleverd / geplaatst binnen Nederland en België, maar ook landen zoals Frankrijk, Spanje, Duitsland, Canarische eilanden, etc. laten we niet onberoerd. Geen klus te ver of te moeilijk voor ons !
Het gebeurd dagelijks dat er delen van lamellenafdekkingen kapot gaan en vervangen dienen te worden. De meest voorkomende oorzaken zijn verbranding door de zon en storm- en hagelschade. Als niet het hele systeem vervangen hoeft te worden is het het fraaiste als u exact hetzelfde merk lamel aanschaft als het gedeelte dat u laat liggen. Elke merk heeft zo immers zijn eigen afwerking. Wij kunnen praktisch elk merk lamel leveren dat er op de markt verkrijgbaar is dus hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Mocht u echter op zoek zijn naar een totaal nieuw systeem of vervanging van het complete lamellendek dan hebben wij een zeer sterke voorkeur voor het fabrikaat “Aquadeck”. Redenen hiervan komen elders in deze site ruimschoots aan bod.
Ook alle andere ins & outs over lamellenafdekkingen worden in deze site onder uw aandacht gebracht zodat u volledig wordt geinformeerd.
Wij hopen dan ook dat u voldoende informatie uit deze site kunt halen en wij u binnenkort als tevreden klant te mogen begroeten.
pvc-lamellen-solar