Wie zijn wij Meer over de firma APP A Perfect Pool

Bij APP A Perfect Pool kunt u terecht voor alles omtrent uw eigen wellness. Denk hierbij onder andere aan spa’s, zwembaden en sauna’s.

Wij hebben een showroom met o.a. diverse zwembadartikelen en we hebben de beschikking over een groot eigen magazijn. Hierdoor hebben wij een grote grijpvoorraad aan artikelen zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Dit betreffen de courante artikelen zoals (spa)chemicaliën, appendages en de kleinere zwembaden maar ook artikelen zoals automatische bodemzuigers, oprolsystemen, zwembadtrappen en zwembadpompen. Wat wij niet op voorraad hebben kunnen wij zeer snel (vaak al binnen 24 uur) bij u leveren. Tevens hebben wij diverse staaltjes met betrekking tot de diverse soorten afdekkingen liggen zodat u het materiaal eerst kunt zien en voelen alvorens u overgaat tot bestelling. Ook hebben wij de beschikking over een werkend lamellendek om aan u te demonstreren hoe het systeem precies werkt.

Wij zijn gevestigd op Belder 40 te Roosendaal. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen.

Zeker voor een product als lamellen dient u goed geïnformeerd te worden. U doet er daarom wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er een medewerker van APP met voldoende kennis op dat moment aanwezig is om u te informeren.

Wij wensen u veel plezier toe op deze website en hopen ook u binnenkort als tevreden klant van APP A Perfect Pool te mogen begroeten.