Goedkope lamellenafdekkingen Noord Brabant

Wij zijn de zwembad lamellen specialist bij uitstek. Lamellensystemen zijn een van onze hoofdactiviteiten. Wij leveren en installeren binnen heel de Benelux en zelfs soms daarbuiten.
Naast het leveren van (vervangings)lamellen en compleet lamellen systemen kunt u ook bij ons terecht voor de zelfbouw van een zwembad en voor het laten aanleggen van een zwembad zonder zelf iets te hoeven doen. Ook voor zwembadrenovatie, zwembadonderdelen zoals pompen, chemicaliën, ed. en voor spa baden en sauna’s bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze kracht?
Alles mag en niets moet !
Bij ons bepaald u zelf wat er gebeurd.
Wij kunnen alles voor u doen of slechts een gedeelte.
Enkele voorbeelden:
1. Besteld u vervangingslamellen of een compleet lamellensysteem dan kunt u ons dat laten inmeten of u doet het zelf. Doordat wij vooraf niet bij u langs hoeven te komen kunnen wij de lamellen heel goedkoop bij u aanbieden omdat dat ons immers een extra ritje heen en terug naar u toe bespaard.
2. U kunt in geval van vervanging van de lamellen beslissen om de oude lamellen zelf te demonteren en naar de stort te (laten) brengen of u laat ons de demontage van de lamellen verzorgen. Doet u dit zelf dan kunt u daar ook weer wat euro’s mee besparen.
3. U plaatst enkel de bestelling van de goedkope lamellen. Installatie doet u zelf.
Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met één bedrijf.
Dit scheelt vaak tijd en is kosten besparend!
Meer informatie over lamellen of lamellensystemen nodig ?
Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles laten zien en uitleggen over de verschillende soorten lamellensystemen, lamellenkleuren, materiaalsoorten van lamellen, etc.
Daarnaast hebben wij op ons netwerk geen honderden, maar duizenden foto’s van door ons opgeleverde projecten met lamellen. Zo kunnen wij u een goed beeld geven van de mogelijkheden.
Wij hebben werkende systemen in de showroom staan en alle kleuren zijn in grotere oppervlakten te bezichtigen zodat u uw keus niet van een klein op te sturen staaltje hoeft te bepalen.
De koffie staat voor u klaar !
Ons werkterrein.
Wij zijn gevestigd in Roosendaal, maar ook voor het plaatsen van goedkope lamellen en lamellensystemen in de rest van de provincie van Noord-Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele tevreden klanten voor onze kwaliteitslamellen in diverse steden van Noord-Brabant zoals , Roosendaal, Bergen op Zoom, Valkenswaard, Helmond, Wouw, Heerle, Steenbergen, Kruisland, Oud-Gastel, Zegge, Sprundel, Rijsbergen, Zevenbergen, Oosterhout, Fijnaart, Halsteren, Hoogerheide, Etten-Leur, Sint-Willebrord, Eindhoven, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Hilvarenbeek, Oosterhout en Breda.
Ongeveer 50% van onze klanten bevinden zich in onze regio, de overige 50% bevinden zich elders in de Benelux. Wij komen daarom bijna maandelijks wel in elke regio.