Inbouw systeem externe motor

Wilt u liever geen opvallende kap aan het einde van uw zwembad dan moet u dus kiezen voor een systeem in het water.
De goedkoopste optie hierin is het inbouwsysteem met een externe motor. Dit scheelt u gemiddeld een 2000,00 euro incl. BTW t.o.v. het  buismotor systeem. Bij bestaande baden is dit echter vaak niet mogelijk omdat u dan de folie, de rand- en terrastegels, etc. moet demonteren en dit gaat vaak niet meer. U bent dan dus wel gebonden aan een  lamellen buismotor systeem.
Bij nieuwbouw zwembaden heeft u echter wel de keuze om te werken met een externe motor.
Er zijn diverse mogelijkheden om het lamellensysteem met externe motor te plaatsen. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan. De meerprijs voor afwerkplaten, hoekkappen, etc. treft u aan onder het kopje accessoires.
Afwerkmogelijkeden:
In bad Met afwerkplaat In nis
Met hoekkap In bodem met beweegbare of vaste klep Inbouw in bodem met beweegbare klep
Het externe motor systeem is een elektrisch bedienbaar systeem inclusief:
Lamellen kleur wit
Aandrijfmotor 24V, 250 Nm buismotor
Transformator 220/24V
Elektronische besturing
Sleutel schakelaar
RVS wanddoorvoer
RVS opwikkelbuis
Elektronische eindafstelling
U kunt het zelf op afspraak afhalen bij de fabriek nabij Eindhoven. Houdt u er wel rekening mee dat de lamellen plat dienen te worden vervoerd. Steekt u ze schuin in een aanhangwagen of monteert u ze maar deels vast aan het dak dan heeft u kans op breken van de lamellen.
U kunt het natuurlijk ook door ons laten leveren. De verzendkosten bedragen 225,00 euro incl. BTW voor elk willekeurig adres binnen de Benelux (waddeneilanden uitgezonderd).
Montage is exclusief
Veel van onze klanten monteren de afdekkingen eigenhandig. Daarentegen zijn er ook veel klanten die dit liever niet zelf doen. Met een eigen team aan monteurs is het voor ons geen probleem om dit voor u te installeren. De prijs hiervoor is afhankelijk van verschillende factoren. Denkt u hierbij aan (reis)afstand van Roosendaal tot uw bad, de grootte van uw bad, de afstand van lamellensysteem tot technische ruimte, etc. Grofweg dient u voor een systeem met externe motor rekening te houden met een bedrag tussen de 1500,00 en 2500,00 euro.
Informeer naar de mogelijkheden.