LED-verlichting

 

Met deze kleurentherapie krijgt u 12 tot 20 lampjes (afhankelijk van model) rond de waterlijn.

Kleurentherapie, ook wel chromotherapie genoemd, gebruikt kleuren om een gunstige invloed te bewerkstelligen op het fysieke en mentale welzijn van de mens. De therapie is al van ver voor onze jaartelling bekend, maar beleeft de laatste jaren een opleving. Daarom kiezen de meeste mensen ook standaard al voor deze optie.

De kleuren dragen bepaalde stemmingen en gevoelens over. Dus afhankelijk van uw situatie stelt u uw gewenste kleur in.

Elke kleur zijn eigen kracht

Elke kleur heeft zo zijn eigen specifieke effect. Zowel lichamelijke als geestelijke klachten kunnen met kleurentherapie verminderen. Laten we de vier belangrijkste kleuren eens op een rijtje zetten.

•Rood. Deze kleur stimuleert de bloedsomloop en de doorbloeding. Rood licht is goed voor het hart, de bloedsomloop en de werking van spieren en organen. Rood maakt je levenslustig.

•Geel. Wil je opgevrolijkt worden? Dan is geel jouw kleur. Het heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel.

•Groen. Deze kleur heeft een positief effect op longen en luchtwegen. Een rustige, evenwichtige ademhaling werkt ontspannend. Op die manier draagt groen ook bij aan innerlijke rust.

•Blauw. Bevordert een goede nachtrust en kan helpen bij rusteloosheid en angstaanvallen. Blauw werkt kalmerend en is goed voor maag en darmen.

Standaard in de volgende spa’s:Robinson (16 LED’s)

Acapulco (16 LED’s)

Als meerprijs mogelijk in de volgende spa’s:

Bahama

Borneo

Palermo

Samoa

Ibiza

Mahattan

 

Prijs: € 500,00