Opbouw systemen

Het meest goedkope systeem en om die reden misschien wel het meest verkochte systeem is het opbouwsysteem. Er zijn geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen aan uw bestaande zwembad nodig en daarom is dit opbouwsysteem bijna altijd toepasbaar bij reeds bestaande zwembaden.
Het enigste nadeel aan dit systeem is voor vele mensen de opvallende rol of bak aan het einde van het zwembad.
De goedkoopste optie van inbouwsystemen is het inbouwsysteem met een externe motor. Bij bestaande baden is dit echter vaak niet mogelijk en u bent dan dus wel gebonden aan een lamellen buismotor systeem. Bij nieuwbouw zwembaden heeft u echter wel de keuze om te werken met een externe motor.Het neusje van de zalm en om die reden helaas ook wel het duurste systeem is het buismotor systeem.
Zowel bij nieuwbouwbaden als bij bestaande baden zijn deze systemen goed te integreren. Het grote voordeel aan dit systeem is hoge betrouwbaarheid van de buismotor. U hoeft bij dit systeem niet bang te zijn dat er een (externe) put vol water loopt en u dus voor enkele duizenden euro’s gedupeerd bent omdat u een nieuwe externe motor moet kopen.
Kies hieronder het gewenste model: