Poolquip

Voor de beste bescherming van uw zwembad kiest u voor Lamellenafdekkingen. Lamellen beschermen uw zwembad tegen slechte weersomstandigheden en vuil. Daarnaast isoleren lamellen ook uw zwembad. Wij willen u graag helpen de beste lamellen te installeren op uw zwembad.

Ons bedrijf bied u de keuze uit vele topmerken
van zwembadlamellen. Eén van onze topmerken poolquipis Poolquip. Dit bedrijf is een zeer ervaren bedrijf in zwembad lamellen. Zij begonnen als familiebedrijf, maar zijn nu één van de meest toonaangevende bedrijven in de branche. Dit bedrijf levert u niet alleen het beste product, ze staan ook bekend om hun goede service en technische ondersteuning.

 

De voordelen van Poolquip

De zwembadafdekking van Poolquip heeft enorm veel voordelen. Deze lamellen voldoen namelijk aan de veiligheidsnorm NF P90-308. Deze norm vertelt u eigenlijk dat de lamellen enorm veel veiligheid bieden voor uw zwembad. Veiligheid is erg belangrijk, helemaal als u kinderen of huisdieren heeft die bij uw zwembad kunnen komen. Wanneer u geen zicht heeft over hun activiteiten kunt u zeker zijn deze zwembadlamellen genoeg bescherming, zodat uw kinderen of huisdieren niet in het water belanden.

De afdekkingen van Poolquip zijn ook energiebesparend. Dit komt doordat de lamellen warmte vasthouden en zich laten opwarmen door de zon. U bent met deze lamellen dus milieuvriendelijk en u bespaart geld!

Naast al deze functionele voordelen van Poolquip zien de lamellen er ook erg netjes uit. Door de jarenlange ervaring weet Poolquip precies wat mooi staat bij uw zwembad. U kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren.

 

De verschillende materialen

Poolquip bied twee verschillende materialen aan. De eerste keuze is PVC. PVC is niet zo duur en heeft toch alle belangrijke eigenschappen. Deze lamellen zijn erg slagbestendig door het kwalitatief goede PVC. Deze lamellen beschermen uw zwembad erg goed, uw zwembad is bestemd tegen alle weeromstandigheden. Deze lamellen zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren, genoeg keuze dus!

De tweede keuze zijn lamellen gemaakt van Polycarbonaat. Polycarbonaat kost iets meer, maar bied u ook meer functionaliteiten. Deze lamellen zijn namelijk zeer slagvast en bieden de beste bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het grootste voordeel ten opzichte van de PVC lamellen is de UV-Blocker. Deze UV-Blocker is ingebouwd in de polycarbonaat lamellen. Deze functie zorgt ervoor dat uw zwembad zeer bestendig is tegen alle extreme weersomstandigheden. Polycarbonaat lamellen hebben een lange levensduur en een enorm goede kwaliteit. Deze lamellen worden geleverd in drie verschillende kleuren.

zwembad-lamellen-afdekking-aquadeck

 

 

 

 

 

Poolquip is een enorm ervaren bedrijf in deze branche. Wanneer u dan ook producten van dit merk aanschaft zult u ontdekken dat zij de beste producten in combinatie met de beste service aanbieden. Die uitstekende service kenmerkt Poolquip, u kunt dus rekenen op goede leveringen en een vriendelijke klantenservice.

Poolquip bied u de nieuwste producten die aan al uw wensen zullen voldoen. Een goed beschermd en veilig zwembad, kies voor Poolquip!

Knipsel

Knipsel2