Starline lamellen polycarbonaat en pvc

starline_logo

Roldeck Lamellen
Starline PVC lamellen 50 mm
Deze lamellen zijn leverbaar in wit, crème, grijs, blauw, transparant en solar. De transparante lamellen vormen ‘s avonds, in combinatie met onderwaterverlichting, een sfeervol geheel. De solaruitvoering geeft de warmte, opgenomen door de zon, af aan het zwembadwater. Bij de eerste zonnestralen wordt zodoende het zwemwater al opgewarmd. Hierdoor heeft men in de zomermaanden vrijwel geen bijverwarming meer nodig.
Vraag vrijblijvend een offerte op voor de beste prijs.
pvc-lamel-50-mm-transparant

pvc-lamel-50-mm-solar

PVC Transparant PVC Solar
pvc-lamel-50-mm-grijs

pvc-lamel-50-mm-blauw

PVC Grijs PVC Blauw
pvc-lamel-50-mm-creme

pvc-lamel-50-mm-wit

PVC Crème PVC Wit
Polycarbonaat 60 mm lamellen
De Polycarbonaat lamellen van 60 mm breed hebben de eigenschappen van onze vertrouwde Polycarbonaat lamellen, en zijn standaard leverbaar in transparant en Solar variant.
De lamel heeft een werkende maat van 60 mm en een dikte van 14 mm. Eveneens is deze lamel op de traditionele manier in- en uit elkaar te klikken.
Tevens kan deze lamel optioneel voorzien worden van een luxueuze aluminium look aan de bovenzijde. Deze aluminium look is goed te combineren met alle kleuren zwembaden en geeft een ultieme uitstraling bij RVS baden. Door een speciaal productie procedé wordt deze aluminium coating aan de binnenzijde van de solarlamel aangebracht en hierdoor heeft dit geen negatieve invloed op de solarwerking.
Een bijkomend voordeel van de aluminium look is dat condensvorming minder waarneembaar is in de lamel.
Vraag vrijblijvend een offerte op voor de beste prijs.
polycarbonaat-lamel-60-mm-aluminium

polycarbonaat-lamel-60-mm-solar

Polycarbonaat Aluminium Polycarbonaat Solar
polycarbonaat-lamel-60-mm-transparant
Polycarbonaat Transparant
Berekenen romaanse trap
Voor het berekenen van de meerprijs van een trap neemt u de breedte en diepte van de trap. Dit vermenigvuldigt u met de vierkante meter prijs. Het getal wat hier uit voortvloeit is de meerprijs voor uw trap.