Starline Roldeck lamellensystemen – Snel en Goedkoop!

starline_logo
Starline®, fabrikant van Roldeck is toonaangevend op het gebied van zwembadafdekkingen. Het eerste Roldeck werd ruim 40 jaar geleden door Starline® gefabriceerd en sindsdien zijn zij de voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen.
Tien unieke kwaliteiten
Sinds 1973
Zeer gebruikersvriendelijk
Meest betrouwbare buismotor op de markt
Optimale veiligheid o.a. door veiligheidsslot
Zowel boven- als ondergronds te plaatsen
Complete range met hoge kwaliteit voor zowel nieuwe als bestaande baden
Breedste lamellenprogramma
Meest betrouwbare partner voor uw afdekking
Roldeck Protect Coating: Unieke oplossing voor zoutwaterbaden
Kwaliteit wordt onderstreept door ruime garantietermijnen

verschillende-soorten-lamellen
verschillende-soorten-systemen
meer-informatie-motoren
meer-informatie-roldeck-protect-coating
meer-informatie-roldeck-besturing-RD2013
klik-hier-voor-easy-cover-opbouwsysteem
klik-hier-voor-starline-roldeck-inbouwsystemen
De mooiste en meest veilige zwembadafdekking.
Met een Starline Roldeck is ook een afgedekt zwembad een lust voor het oog. Het is makkelijk te bedienen en duurzaam. De energiebesparing kan oplopen tot wel 70%. Bovendien houdt het uw zwembadwater schoon en kunt u er een veilige situatie voor kinderen en huisdieren mee creëren.
Het Starline Roldeck biedt u meer dan gemak en duurzaamheid. Het is veruit de mooiste oplossing om uw zwemwater te beschermen. Door de strakke lijnen van de drijvende lamellen oogt uw zwembad een stuk fraaier. Starline Roldeck biedt u een aantal mogelijkheden die in ieder geval één ding gemeen hebben; de ongeëvenaarde Starline kwaliteit.
Starline Roldek maakt het mogelijk.
Het Starline Roldeck bestaat uit een systeem van drijvende lamellen die om een roestvrij stalen as gerold worden. Het openen en sluiten vindt automatisch en geruisloos plaats door middels van een optionele buismotor. Het grote voordeel van een buismotor is, dat deze te allen tijde repareerbaar of zelfs te vervangen is, zonder het water uit bad te halen. De aandrijving en het opwikkelmechanisme worden in het zwembad geïntegreerd en daarmee vrijwel volledig aan het oog onttrokken.
Geavanceerde techniek en een speciale nis in het zwembad maken het mogelijk het Starline Roldeck in zijn geheel onder de waterspiegel te plaatsen en zodoende onzichtbaar onder het terras te verwerken. Hierdoor lijkt het alsof de afdekking uit het niets verschijnt.
De vele mogelijkheden maken het Starline Roldeck extra aantrekkelijk voor zwembaden in allerlei vormen en afmetingen, vierkant of rond, groot of klein; beperkingen zijn er nauwelijks. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande zwembaden, binnen of buiten, polyester, vinylster, polypropyleen, RVS, folie of betegeld, een Starline Roldeck is de meeste ideale zwembadafdekking.
Veilig voor kinderen en huisdieren.
Het Starline Roldeck werkt niet allen energie- en onderhoudsbesparend, het vergroot teven de veiligheid voor kinderen en huisdieren. De sterke lamellen zorgen voor een constructie die tegen een stootje kan. Met een eenvoudige voorziening die de lamellen in noodgevallen ondersteunt, een elektrische blokkeervoorziening en een kinderveiligheidsslot, beschikt u over een zeer veilige zwembadafdekking. Kinderen kunnen zich naar hartenlust in de buurt van het afgesloten zwembad vermaken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid. Het Starline Roldeck en kinderveiligheidsslot zijn gecertificeerd volgens de Franse norm NF P90-308.
De USP’s van een Starline Roldeck.

·        RVS buismotor met stikstof afgevuld. Reden Stikstof: om condensvorming in de motor te voorkomen

·        Standaard 10 meter kabel, hierdoor vaak geen terraspot nodig voor doorverbinding van de kabel naar de besturing

·        Modern vormgegeven S-switch bedieningspaneel met meerder functies waaronder het afstellen van de motor

·        Standaard voorzien van een 4-kanaals afstandsbediening

·        Uitgebreide besturing met vele opties

·        Veel opties voor afschermplaten en in RAL kleuren leverbaar

·       Mogelijkheid voor het coaten van een opwikkelas bij gebruik van zoutelektrolyse

·       Levering in een degelijke houten verpakkingskist

·        Garanties: 5 jaar volledige garantie op de buismotor, 5 jaar aflopende garantie op de lamellen, 2 jaar garantie op overige onderdelen