Zwembadafdekking lamellen

Heeft u nu een schitterend privé zwembad maar weet u nog niet hoe u dit zwembad gaat afdekken? Stop hierover te piekeren en kies voor onze prachtige zwembadafdekking lamellen!

Een lamellenafdekking van het zwembad is veruit de beste manier om een zwembad af te dekken want het heeft alle eigenschappen die u graag wilt hebben van een afdekkingssysteem. Ten eerste zorgen de lamellen ervoor dat het water echt totaal schoon blijft. Geen vieze insecten of bladeren in uw zwembad maar echt rein schoon water! Daarnaast is echt geen enkel afdekkingssysteem zo comfortabel als de zonnelamellen zwembad. Met een druk op de knop vanuit uw luie stoel opent u het zwembad of sluit u het perfect af. Alle lamellen zijn namelijk volautomatisch te bedienen.

Extra veiligheid

Een lamellenafdekking van uw zwembad zorgt er ook voor dat de veiligheid wordt vergroot. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren dan moet u er niet aan denken dat ze in het zwembad vallen als u niet in de buurt bent. Is het zwembad afgesloten door middel van de zonnelamellen dan weet u zeker dat uw kinderen en huisdieren veilig zijn. De lamellen zijn namelijk erg stevig en kunnen minimaal 70 kilogram per vierkante meter aan waardoor u met een veilig gevoel van huis kunt zijn. Los van al deze eigenschappen ziet een lamellenafdekking er ook gewoon erg mooi uit en geeft het een zwembad nog een mooiere en luxere uitstraling.

Diverse soorten en kleuren

Lamellen ter afdekking van een zwembad zijn er in veel verschillende soorten. Ten opzichte van het materiaal kunt u kiezen tussen de klassieke PVC lamellen en de lamellen die gemaakt zijn van het slagvaardige polycarbonaat materiaal. Polycarbonaat materiaal heeft als voordeel dat het steviger en daarnaast ook temperatuurbestendiger is. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat lamellen gemaakt van polycarbonaat materiaal over het algemeen een langere levensduur kennen. Polycarbonaat lamellen zijn echt aan te raden als u in warme gebieden woont want de lamellen zullen niet snel door de hitte vervormen. Levering is mogelijk binnen heel Europa dus ook bij uw vakantiehuis in Frankrijk kunnen we zorgen voor een mooie afdekking met polycarbonaat lamellen!

De PVC zwembadlamellen zijn ideaal voor ons West-Europese klimaat en zijn beschikbaar in de kleuren wit, grijs, crème en blauw. Daarnaast zijn zowel de PVC zwembadlamellen als de polycarbonaat lamellen beschikbaar in twee bijzondere uitvoeringen. Je kunt deze lamellen namelijk in zowel een transparante uitvoering als een solar uitvoering bestellen. Transparante lamellen zijn net zo transparant als een autoruit en geven in de avond een erg sfeervol beeld in combinatie met de verlichting van uw zwembad.

Energiebesparende werking

Solar lamellen zijn uniek te noemen door hun energiebesparende werking. Solar lamellen worden namelijk gemaakt met een transparante bovenlaag en een speciale onderlaag. De bovenlaag van de lamellen laten zonnestralen en dus zonnewarmte door. De onderlaag van solar lamellen zorgt ervoor dat de warmte extra goed wordt vastgehouden. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat het water in uw zwembad extra lang warm blijft en daardoor minder vaak verwarmd hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat u milieubewust bezig bent en ook nog is minder geld uitgeeft aan energiekosten.

Bij ons heeft u ook veel keuze wat betreft fabrikanten die zwembad lamellen produceren. Zo verkopen wij onder meer de kwalitatief hoogwaardige merken Aquadeck, Poolquip / Starline, T&A, Oase, Inducon, Compass en Procopi

Knipsel

Knipsel2