Zwembadlamellen

Zit u nog te twijfelen over hoe u uw zwembad gaat afdekken? Stop met twijfelen en kies voor de schitterende zwembadlamellen! De lamellen zorgen ervoor dat uw zwembad schoon en schadevrij blijft en het straalt ook echt klasse uit. Daarnaast is het ook gewoon erg comfortabel want met een druk op de knop is uw zwembad volledig afgesloten.

Extra veiligheid

Een ander groot voordeel van zwembadlamellen is dat het ook de veiligheid rondom het huis vergroot. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen dan moet je er natuurlijk niet aan denken dat ze in het zwembad terecht komen. Met zwembad lamellen bent u ervan verzekerd dat dit niet zal gaan gebeuren. De lamellen zijn van een stevige kwaliteit waardoor huisdieren en kleine kinderen er zeker niet doorheen zullen zakken. Veiligheid, comfort en luxe gaan dus allemaal samen in een lamellenafdekking van het zwembad!

Diverse soorten

Er is veel keuze ten aanzien van de zwembad lamellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke PVC gekleurde lamellen. Deze lamellen zijn U.V. gestabiliseerd en daardoor ideaal voor ons West-Europese klimaat. De PVC zwembadlamellen zijn slagvast en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Zo kunt u ze bestellen in de kleuren wit, blauw, grijs en crème. Je kunt de kleur van uw lamellen dus prima afstemmen op bijvoorbeeld uw tuinmeubelen of uw buitenschilderwerk!

Energiezuinige/milieubewuste keuze

Kiest u voor de solar lamellen dan maakt u een energiezuinige en dus een milieubewuste keuze. Dit type lamellen heeft namelijk een transparante bovenlaag en een unieke onderlaag. De bovenlaag van de lamellen laten zonnestralen en dus zonnewarmte door. De onderlaag van solar lamellen zorgt ervoor dat de warmte extra goed wordt vastgehouden. Hierdoor blijft het water in uw zwembad lekker lang warm en hoeft u het zwembad dus minder vaak elektrisch te verwarmen. U bent hierdoor nog milieubewuster bezig en bespaart tevens veel geld op uw energiekosten!

Polycarbonaat

Er zijn ook lamellen beschikbaar die gemaakt zijn van polycarbonaat. Dit materiaal is nog steviger dan de klassieke PVC lamellen waardoor dit type lamellen een langere levensduur kent. Een erg stevige hagelbui zullen de polycarbonaat lamellen bijvoorbeeld niet beschadigen. Een ander groot voordeel van dit materiaal is dat het een hoge temperatuurbestendigheid heeft. Hierdoor zullen de lamellen niet vervormen door de hitte en kunt u dus langer van uw lamellen genieten! Wilt u nu lamellen voor uw zwembad bij uw vakantiehuis in Zuid-Europa dan is het echt aan te raden om lamellen te bestellen gemaakt van polycarbonaat.

Diverse uitvoeringen

Zwembad lamellen zijn ook verkrijgbaar in speciale transparante uitvoeringen. Deze uitvoering is zowel verkrijgbaar voor de klassieke PVC lamellen als voor de lamellen gemaakt van polycarbonaat materiaal. Deze lamellen zijn net zo transparant als een autoruit waardoor je het water in uw zwembad uitstekend kunt zien. In de avond zien transparante lamellen er erg sfeervol uit zeker in combinatie met de verlichting van uw zwembad.

Knipsel

Knipsel2